DR. SARA FOX CHAPMAN

DR. SARA FOX CHAPMANDr. Sara Fox Chapman завършва Колежа по ветеринарна медицина към Щатския университет в Охайо през 1985 г. и е много притеснена от нежеланите ефекти, които вижда от множество традиционни ветеринарни практики.

Семейството й се мести в Обединеното кралство в периода от 1998 г. до 2001 г. и това й дава възможност да завърши тригодишната програма за хомеопатично обучение на Преподавателската група на лекарите-хомеопати в Оксфорд. При успешното полагане на изпита за сертификат, тя е избрана за член на Факултета по хомеопатия.

След завръщането си в САЩ, тя започва хомеопатичната си практика за малки животни в рамките на конвенционална практика – Медицинския център за животни на Уоткинс Парк, който е отворен за холистични методи.

Д-р Чапман живее извън град Вашингтон със съпруга си, техните кучета порода Бернски зененхунд и котето Рекс. Семейство Чапман обичат да пътуват, за да посещават своите пораснали синове, за хомеопатични конференции в чужбина, както и за обиколки сред природата и птиците.

Д-р Чапман работи активно с Британската асоциация на хомеопатичните ветеринарни хирурзи, Академията по ветеринарна хомеопатия (САЩ / Канада) и е Ковчежник и Представител на САЩ и Канада в Международната асоциация по ветеринарна хомеопатия.