Маг. фарм. Мирослава Делчева-Пепелджийска

Маг. фарм. Мирослава Делчева-Пепелджийска

ПР и комуникации

Мирослава Делчева-Пепелджийска завършва фармация през 2006г. в МУ София. Работи като магистър фармацевт в аптека няколко години. Семейни здравословни проблеми я срещат с хомеопатията и оттогава променя професионалния си път като се обучава в редица комплементарни методи на лечение и грижа за здравето като класическа хомеопатия, натуропатия, балансирано хранене и др.

За Мира здравето е път – към щастие, жизненост, хармония. Комбинация от начин на живот, хранене, движение, начин на мислене и справяне със стреса и предизвикателствата. Това, което я мотивира е създаването на осъзнато отношение към профилактиката и поддържането на добро здраве в хармония с природата.

Ежедневно консултира деца и възрастни за по-добро качество на здраве, повече спокойствие и енергия. Лектор е по теми като здравословно хранене на децата, чревно здраве и добро храносмилане, емоционално здраве и др. Автор в редица издания, както и на две онлайн книги „Петте стълба на съвършеното здраве“, „Живот без глутен – мисията възможна“.

Мира е част от УС на АЛХБ от 2014 г. и подкрепя дейността на организацията с организиране на събития, дизайн на срещи на екипа, поддръжка на уебсайта на асоциацията и комуникация с членовете. Участва в подкомитета по фармация към Европейският комитет по хомеопатия.